Villa Sommen

Vi på HOOM fortsätter oförtrutet vårt världsomspännande sökande efter arkitektur som har det där lilla extra. Den här gången är det dessutom en svensk aktör som firar 25-årsjubileum på hemmaplan.

För att du ska får en känsla för vad vi menar så visar vi här upp en vacker villa från Trivselhus. Detta drömboende ligger sagolikt placerat på en liten höjd i gränslandet mellan Småland och Östergötland. Vi ser ett ståtligt och skräddarsytt hem där varje detalj är genomtänkt. Det naturliga ljuset lyfter varje yta och binder samman den finurliga planlösningen. Från den väl tilltagna terrassen erbjuds man dessutom en magnifik utsikt över sjön Sommen. En solnedgång i den här miljön skapar en sagolik och nästan trolsk känsla. Det här är tidlös och funktionell arkitektur när den är som allra bäst.

För den som vill se mer så rekommenderas en titt på deras hemsida. Där finns en hel del inspiration men också tips och råd som underlättar för den som funderar på att bygga nytt. I hela 25 år har Trivselhus realiserat husdrömmar och skapat livsverk. Just nu har de en jubileumskampanj som kommer göra 25 familjer extra lyckliga.

Läs mer på: www.trivselhus.se/25

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva resor till St. Regis Bora Bora, en exklusiv resort.

St. Regis Bora Bora

Franska Polynesien är verkligen en av de platser vi helst åker till för att uppleva något utöver det vanliga. Och vår favoritö är utan tvekan ...