The Summer House i Olde Towne

Vackra ”Summer House” är det senaste projektet signerat Kean Development. Detta pampiga hem ligger i Olde Towne, i Southampton, på den amerikanska östkusten. Hela fastigheten är i mycket fint skick och erbjuder ett boende med stora och öppna ytor, härliga sovrum, vackra badrum, spa, vinkällare och medierum. Alla materialval håller högsta klass. För att krydda det lite extra så finns ett fint poolhus med tillhörande pool, stora uteplatser, garage för fyra bilar, en basketplan samt en tennisbana.

Det här majestätiska drömboendet ligger på den vackra landtunga som skjuter ut öster om världsmetropolen New York.

Priset? 34.950.000 USD

www.sothebysrealty.com
Mäklare: Harald Grant / Property ID: 79GJFW

Ni hittar fler objekt och utvalda fastighetsmäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och drygt 141.000 följare på Instagram (hoommagazine) och 79.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari Purosangue. Hos oss hittar du exklusiva bilar, både sportbilar och suvar, som har det där lilla extra.

Ferrari Purosangue

Nu har Ferrari äntligen presenterat sin länge emotsedda femdörrarsbil. Återigen överraskar våra vänner i Italien, den här gången med något som är en kombination av ...