Villa Westling

Här har vi en helt unik villa på sjötomt som sannolikt erbjuder ett av Stockholms mest eftertraktade lägen. I Villa Westling håller alla delar högsta internationella klass. Ett kubistiskt formspråk och stora glaspartier gör att naturen, himlen och havet flyter samman och bildar en fulländad helhet. Villa Westling är verkligen ett arkitektoniskt mästerverk där känslan för rum och miljö tillvaratagits på ett förträffligt sätt, såväl interiört som exteriört. Att man hämtat exklusiva byggmaterial från ett flertal kontinenter skapar den där lilla extra känslan av att man uppnått maximal potential. Detta drömboende fördelar sig över en total yta på lite drygt 900 kvm. Vidare finns en vacker infinitypool, en sagolik brygganläggning med helikopterplatta, samt ett integrerat garage med plats för upp till fem bilar. Totalt sätt ger det ett fantastiskt och mycket sjönära livsstilsboende med hög säkerhet nära både Stockholms innerstad och Arlanda.

För att ytterligare komplettera den unika designen på villan så säljs den helt möblerad och inflyttningsklar med specialdesignade möbler, teknik, ljud- och bildsystem samt ett gym med utrustning. Extra plus blir det för att en komplett vinsamling ingår.

Adress: Drakskeppsvägen 19, 183 63 Täby
Fast.beteckning: VIGGBYHOLM 95:8
Tomtarea: 1.296 kvm
Boarea: 528 kvm
Biarea: 376 kvm
Totalyta: 904 kvm
Antal rum: 18 rum och kök
Antal sovrum: 6 till 7
Byggnadsår: 2021
Byggnadstyp: Tvåplanshus med källare
Område: Täby/Viggbyholm

Pris: 150.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Mäklare: Michael Preber, 070-939 01 90, michael.p@sothebysrealty.se
och Joachim Söderberg, 076-769 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se
Foto: Nicolas Botas

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 196.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Xezri Competizione Edition

Som alla vet så uppskattar vi på HOOM snygg design i alla dess former. Idag tar vi därför en titt på Ferrari Xezri Competizione Edition ...