Underbar hörnvåning i Lärkstaden

På eftersökta Bragevägen, invid Engelbrektskyrkan i vackert fristående tegelhus från 1916, ligger en helt underbar hörnvåning med fönster i tre väderstreck. Detta drömboende har välbevarade attribut från byggnadsåret, två balkonger samt altan om 13 kvm i soligt söderläge. Bragevägen i Lärkstaden karaktäriseras av vackra fristående tegelhus i fyra våningar med enhetliga fasader och grönskande trädgårdar mot gatan. Husets fram- och baksida är här omgiven av fin och välskött trädgård med träd, buskar, vackra häckar och tidsenlig smidesgrind. Vacker entrédörr i ek följt av stengolv samt trätrappa leder upp till våningen. Extra plus blir det för den härliga hissen i ek (original) samt de vackra väggmålningarna i trappuppgången.

Mycket välskött förening där de boende rår om sin fastighet. Lärkstaden som med sitt terränganpassade gatumönster avvek från det gängse rutnätsmönstret i dåtidens stadsplanering utgör numera en unik boendemiljö och ett av stadens allra mest eftertraktade områden.

Ett extraordinärt hem med omedelbar närhet till såväl grönskande parker som till stadens utbud.

Adress: Bragevägen 5, 114 26 Stockholm
Avgift: 6 914 kr/mån
Boarea: 145 Kvm
Antal rum: 5 rum & kök
Antal sovrum: 3
Våning: 1
Hiss: Ja
Byggnadsår: 1916

Pris: 22.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Andreas Gunnarsson, 073-982 80 02, andreas.g@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska projekt för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 164.000 följare på Instagram och 78.000 personer på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

 

 

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva resor till St. Regis Bora Bora, en exklusiv resort.

St. Regis Bora Bora

Franska Polynesien är verkligen en av de platser vi helst åker till för att uppleva något utöver det vanliga. Och vår favoritö är utan tvekan ...