Utemöbler från Slettvoll

Marty är en utemöbel från Slettvoll

Nu när vintermörkret släpper sitt grepp gäller det att blicka framåt. Nu ser du starten på en ny säsong. Slettvolls utemöbler är gjorde för att tåla den nordiska klimatet, år efter år. Om du har en stor terrass eller en liten oas så kan du inreda med någon av dessa möbler. Tidlös design och högsta kvalitet. Gruppen på bilden heter Marty.

Läs mer på: www.slettvoll.no

 

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

When creating Arborg House, Icelandic architect Palmar Kristmundsson from PK Arkitektar was inspired first and foremost by the extraordinary landscape. Stainless steel is one of the most durable and corrosion-resistant materials on earth and VOLA stainless steel taps are renowned the world over.

Elemental Living by Vola

A deeper connection to the natural environment creates a way of life that is richer, more energised and more in tune with the wider world. ...