Penthouse Cannes

Penthouse på den berömda Croisetten i Cannes, på den franska Rivieran. Nyrenoverat, med känsla för detaljer, har man här ett boende som fyller de flesta funktioner. Denna underbara 3:a på 85 kvm har modern design och möbler och utrustning från Boffi, Gaggenau, Kelly Hoppen, Ralph Lauren och Bang & Olufsen, för att nämna några. Här kan man bo både sommar och vinter då man har tillgång till både hav och de relativt närliggande alperna. Extra plus för vinkällare och gästrum. Pricken över det berömda i:et är den stora takterrassen på hela 90 kvm. Här njuter du av kök, dusch och tv, allt utomhus. Utsikten här uppifrån bara måste upplevas.

Priset? Vid förfrågan.

Kontor: Magrey & Sons / www.magrey.com
Mäklare: Christie Larnicol / Property ID: 11178
Mail: christie@magrey.com / Tel: +33 4 92 98 98 22

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt i Frankrike. Magrey & Sons kontor ligger på Croisetten i Cannes.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 79.200 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Dalvey Road i Singapore

En av våra favoritarkitekter på senare år har varit den i Singapore verksamme britten Guz Wilkinson. Gång på gång lyckas han slå oss med häpnad ...