Brahe Suites

Tycker du om att bo på små lyxiga boutiquehotell? Kanske vill du göra det året runt? Då är du välkommen till fantastiska Brahe Suites på Östermalm.

I en 1880-talsfastighet, i centrala Stockholm, skapas exklusiva bostäder för dig som vill ha det där lilla extra. Här möts du av diskret loungemusik och ljuvliga dofter redan i trapphuset. Du njuter av en stringent interiör som lyfts fram av en stämningsfull och genomtänkt belysning. Det här är ett nytt koncept med internationell bäring som förenar det bästa av två världar, dels tillgodoser man dina höga krav på komfort – ja, du har en housemaid som en inkluderad tjänst – men också att man bevarar den unika sekelskifteskaraktären. På Axxonen Properties har man förstått vad nutidens köpare vill ha. Man har förädlat sin produkt och skapat ett koncept som verkligen tilltalar den designintresserade. Resultatet är något utöver det vanliga.

Axxonen Properties har ett stort antal spännande projekt på gång och vi hänvisar till deras hemsida för att fortlöpande ta del av de olika projekten.

Läs mer på: www.axxonenproperties.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Om du letar efter en exklusiv säng till ditt exklusiva sovrum. Flera av världens mest exklusiva sängar hittar du här.

Exklusiva sängar från Savoir

Det har är ett exklusivt varumärke, lite av en sängarnas Rolls Royce, som är sprungen ur den underbara känslan man får när man sover på ...