Brahe Suites

Tycker du om att bo på små lyxiga boutiquehotell? Kanske vill du göra det året runt? Då är du välkommen till fantastiska Brahe Suites på Östermalm.

I en 1880-talsfastighet, i centrala Stockholm, skapas exklusiva bostäder för dig som vill ha det där lilla extra. Här möts du av diskret loungemusik och ljuvliga dofter redan i trapphuset. Du njuter av en stringent interiör som lyfts fram av en stämningsfull och genomtänkt belysning. Det här är ett nytt koncept med internationell bäring som förenar det bästa av två världar, dels tillgodoser man dina höga krav på komfort – ja, du har en housemaid som en inkluderad tjänst – men också att man bevarar den unika sekelskifteskaraktären. På Axxonen Properties har man förstått vad nutidens köpare vill ha. Man har förädlat sin produkt och skapat ett koncept som verkligen tilltalar den designintresserade. Resultatet är något utöver det vanliga.

Axxonen Properties har ett stort antal spännande projekt på gång och vi hänvisar till deras hemsida för att fortlöpande ta del av de olika projekten.

Läs mer på: www.axxonenproperties.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ett exklusivt spa i en fantastisk fastighet på Irland. Wellness när den är som allra bästa.

The Spa at Farnham Estate

Här har vi ännu ett hotell på Irland som har ett mångfaldigt prisbelönt spa. Och det här är ett stort spa som designats av Heinz ...