Vacheron Constantin

0

Vacheron Constantin firade 260 år med en ny Harmonykollektion. Njut av tidlös elegans i lite olika tappningar.

Ja, världens äldsta kvarvarande klockmärke startades faktiskt redan 1755 av Jean-Marc Vacheron. När sedan François Constantin anslöt 1819 uppstod namnet som stått sig än idag. Företaget gjorde sig tidigt kända för sin effektiva tillverkning med modern teknik och är en mycket viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet”. När märket hade 250-årsjubileum för tio år sedan så presenterade man världens mest komplicerade serietillverkade klocka och verk, den dubbelsidiga Tour de l’Lie. Nu var det alltså dags igen. Harmony. I flera olika utföranden. Titta och njut.

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Fogo Studios

Vi har tidigare skrivit om den lilla ön Fogo Island, utanför Kanadas kust. Det är omöjligt att inte bli berörd av de storslagna vyerna och ...