Rolex Yacht-Master

0

Rolex Yacht-Master var en av de hetaste nyheterna på klockmässa i Basel, tidigare i år. Den har en väldigt spännande och närmast kopparröd ton som kombineras perfekt med ett svart gummiband (nya Oysterflex), mattsvart tavla och keramisk vridring. Klockan är i roséguld och är både elegant och sportig och kommer garanterat falla världens alla klockkonnässörer på läppen. Den tål naturligtvis samma tryck och vattendjup som tidigare. Det här kommer bli en het klocka i stil med Big Bang från Hublot, Aquanaut från Patek Philippe och Royal Oak Offshore från Audemars Piguet. Bra gjort Rolex. Igen.

Läs mer på: www.rolex.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Lägenhet i skärgården

Brf Rindö Brygga

Sugen på ett spännande livsstilsbyte? Här bor du bara några meter från kajkanten och 45 minuter från Stockholms innerstad, med alla bekvämligheter runt hörnet. Rindö ...