Harrington från Tom Howley

Harrington i valnöt från Tom Howley. Exklusiva kök som har det där lilla extra.

Exklusiva kök från Tom Howley gör detta viktiga rum, helt naturligt, till hemmets hjärta. Det här blir en samlingspunkt där man verkligen trivs.

Sedan tidigare så tycker vi på HOOM om exklusiva kök som känns både tidlösa och moderna. Det bekräftar att man har ett kök som kommer lyfta hemmet under en längre tid. När hantverk och funktionalitet förenas skapas något starkt. Snygga Harrington i valnöt från Tom Howley gör just det. Här får man något som är både elegant och genomtänkt.

With Tom Howley, all good parties start in the kitchen. They create bespoke spaces that set the scene for the perfect night of entertaining. This bespoke walnut kitchen features a generous island that’s perfect for displaying your cookery skills. Beautiful seating areas invite intimate meals for two and stunning fixtures and fittings let you feed all the guests you desire.

Harrington är en stor och bred kollektion som erbjuder något för alla smaker. Vi kan se att Tom Howley lyckats förena det koloniala arvet med modern design på ett uppdaterat sätt. Exklusiva kök som levererar en speciell känsla ligger oss varmt om hjärtat. Att låta sig inspireras av internationella influenser kan dessutom ge små tips som gör att man kan lyfta det egna köket till nya nivåer.

Transform your kitchen into a social hub, a place where guests can’t wait to gather. Lounge on the bar stools at the end of the bespoke walnut kitchen island, sipping on champagne served straight from the integrated wine cooler. Serve after-dinner espressos, or nibble on canapés prepared by your own hands. It’s your kitchen, so it’s your party.

Läs mer på: www.tomhowley.co.uk

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva och lyxiga sängkläder. När du vill ha ett exklusivt bäddset till ditt exklusiva sovrum.

Chirp by Schlossberg

Få saker är så värdefulla som den vila vi ges under natten. Det är också här, i denna viktiga återhämtningsprocess, som Schlossberg – det exklusiva ...