Exklusiv våning i Vasastan

Idag vill vi visa vägen till denna magnifika och totalrenoverade sekelskiftesvåning som erbjuder en kombination av modern stil och klassisk elegans. När du kliver in i denna våning möts du av ett vackert fiskbensgolv i ek som sträcker sig genom hela bostaden. I de tre sällskapsrummen i fil är golvet i original, medan resten har fått nylagt i likadan stil. Samtliga väggar i bostaden är målade med den exklusiva Farrow & Ball-färgen, vilket ger en sofistikerad atmosfär. Takrestaurering och höjning på vissa ställen ger extra karaktär och ljus till varje rum. Ytterligare vackra sekelskiftesdetaljer såsom; bröstpanel, ramar, pardörrar, skjutdörrar, stuckatur, stora fönster & takhöjd.

Köket i denna bostad är en dröm för alla matlagningsentusiaster med plats för både matbord och sittplatser vid den väl tilltagna köksön som skapar ett mycket socialt kök. Det kommer från Nordiska kök med Gaggenau utrustning, Bora Professional bänkfläkt samt spishäll med bland annat tepanyaki stekplatta vilket ger en modern och unik touch till det eleganta köket. Stenen i köket är den vackra Fiore di Pesco marmorn. Köket har även andra unikt funktionella detaljer såsom matkvarn för matavfall, två diskmaskiner, två ugnar varav en kombi-micro/ugn och mycket gott om förvaring. Alla knoppar och handtag i köket och på garderoberna, såväl som strömbrytare och kontakter, kommer från det exklusiva moderna märket Buster & Punch.

Vardagsrummet är magnifikt med mycket vackra stuckaturer, takhöjd och rymd.

Det platsbyggda skåpet är även det från Nordiska kök i samma stil som köket vilket skapar en genomtänkt känsla och inrymmer såväl vinkyl från Gaggenau som ett kaffeskåp med s.k. pocketdörrar. Med infällda högtalare både i vardagsrum och kök kan du skapa den perfekta stämningen när du har vänner över för en middag eller bara njuta av din favoritmusik när som helst. En stor och vacker matsal med plats för stort matsalsbord för många gäster eller den stora familjen angränsar till vardagsrummet som nås genom två vackra pardörrar.

Rymligt och rogivande master bedroom med gott om platsbyggd förvaring. Badrummet som hör till master är ett osedvanligt rymligt badrum och har en lyxig spakänsla med panel på väggar, Norrvangeplattor på golv och i dubbeldusch/ångbastu med inbyggd nisch, stort badkar i komposit och dubbelhandfat även det i komposit samt genomgående blandare från exklusiva Vola. Det andra mindre badrummet vid entrén är mycket elegant inrett med fiskbensmönstrat carraramarmor på golv. Carraramarmor på vägg i dusch med inbyggd nisch, blandare, handfat och inbyggt spegelskåp från Burlington. Miele tvättmaskin och torktumlare i separat avdelning angränsande till det mindre badrummet.

Denna bostad har flera sovrum/rum som ligger i fil mot gården, vilket ger möjlighet till olika dispositioner beroende på familjens behov och önskemål. Här finns gott om utrymme för lek och aktiviteter, samt möjlighet att skapa en separat sovavdelning för barnen. Alla garderober är från Nordiska kök och den ”flygande” bänken i hallen är platsbyggd i teak av Studio Bläckfisk efter Studio Lawahl, vilket ger en unik och personlig touch till lägenheten. Likaså skafferiskåpet i köket.

Skräddarsydda gardiner från MyWindow följer med bostaden och ger en extra touch av stil och elegans. Vägglampor från Flos i kök, hall och badrum samt lampor över köksön i samma stil från Flos följer även de med bostaden. Även den helt unika kristallkronan i vardagsrummet följer med lägenheten om så önskas och man tror att den har följt med lägenheten sedan den byggdes.

Extra plus blir det för balkongen och att det finns en säkerhetsdörr samt kameraövervakning och larm installerat.

Adress: Karlbergsvägen 22, 113 27 Stockholm
Område: Vasastan
Kommun: Stockholm
Antal rum: 7 rum och kök
Antal sovrum: 4 till 5
Avgift: 7.490 kr/mån
Lägenhetsnummer: 121
Förening: BRF Blåklinten 3
Byggnadsår: 1901
Pris: 29.500.000 kr/bud

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Christopher Steen, 0739-82 80 28, christopher.s@sothebysrealty.se och
Anders Elbe, 0739-82 80 02, anders.e@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 250.000 följare på Instagram och 75.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Sandaler från Hugo Boss. Exklusiva skor från Hugo Boss.

Sandaler från Hugo Boss

Var redo för sommaren i ett par stilrena sandaler från Hugo Boss. De här blir snabbt en favorit i garderoben. Exklusiva och elegant i all ...