Friedrichsbad i Baden-Baden

Friedrichsbad i Baden-Baden. Erbjud din hälsa något extra. Exklusiva resor som bygger energi.

Att hitta ny energi och skapa återhämtning blir allt viktigare. Att då unna sig en riktig spabehandling kan vara värt hur mycket som helst för en trött kropp och själ. Om man kan kombinera det med en kortare resa blir det extra trevligt.

I tyska Baden-Baden finns ett flertal ställen att besöka. Området, som ligger i det fridfulla Schwarzwald, har ansetts ha helande krafter sedan romarna var i området för sådär 2000 år sedan. Här byggdes då världens första termalbad, och på plats kan du kan faktiskt se delar av ruinerna från detta badpalats. För alla spaälskare så ska ett besök på badanläggningen Friedrichsbad bokas in. Sedan är det bara att välja och vraka bland deras hyllade behandlingar.

Here in the Friedrichsbad, Roman bathing culture displays its full splendour in combination with Irish hot-air baths. This exclusive bathing treat can be experienced and enjoyed by completing a special circuit of 17 different stations. The changing temperatures and the precious thermal water in the various baths have a regenerative effect on body and soul. The positive energy that you will take home with you after visiting to the Friedrichsbad together with the soothing effects of its thermal water will become an unforgettable memory, as it has for so many since its opening in 1877.

Det klassiska Friedrichsbad har en vacker och mosaikklädd interiör och består av ett stort antal badstationer med olika temperaturer. Här finns också flera vackra parker och trädgårdar.

Läs mer på: www.carasana.de

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Sleipner i Djursholm – SkandiaMäklarna Danderyd

Villa Sleipner

Klassicistiskt 30-tal på parkliknande tomt i Djursholm. Villan är varsamt renoverad och samtidigt anpassad till sin ägares högt ställda krav på komfort och standard. Genomgående ...