Richard Mille 11-03 McLaren

Richard Mille RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph

En stor del av inspirationen och filosofin kommer från Richard Milles fascination för motorsport, och många av konstruktionerna och idéerna är från racerbilars teknik som går att återfinna i urverken. Ett bra exempel på det är nya RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph.

Klockan är första samarbetet med McLaren och är baserad på redan ikoniska RM 011. Endast 500 exemplar kommer tillverkas. Varumärket, som grundades så sent som 1999, har en kort men oerhört intensiv historia. Efter att ha varit klockchef hos det klassiska smyckeshuset Maboussin och konsultat hos bland annat Audemars Piguet startade Richard Mille vid millennieskiftet. Klockorna är karakteristiska och kända för sin svängda tonneauboett och gummibanden, och kombinerat med moderna och ofta lätta material blir klockorna trots sin storlek mycket bekväma att bära. Två som varit med att utveckla varumärkets modeller är racerstjärnan Felipe Massa och tennisfenomenet Rafael Nadal.

Läs mer: www.richardmille.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Pershing 140. Du hittar fler stora yachts och motorbåtar på vår sajt.

Pershing 140

Pershing 140 är varumärkets flaggskepp på lite drygt 43 meter. Denna moderna yacht kan förses med antingen 12- eller 16-cylindriga dieslar från MTU kopplade till ...