Lefay Resort & Spa i Dolomiterna

Lefay Resort & Spa Dolomiti

Lefay Resort & Spa Dolomiti är en rofull oas som erbjuder en storslagen utsikt över Gardasjön. De mäktiga bergen, som ligger i naturreservatet Parco dell Alto Garda, finns med på UNESCO:s lista över världskulturarv. Som gäst återhämtar du dig med hjälp av olika behandlingar. Du tar uppfriskande promenader i omgivande skogar och olivlundar. Resorten ligger i en elva hektar stor park vid staden Gargnano. När du piggnat till så tar du dig ut i löparspåren eller vandrar du i bergen. Underbara miljöer! Perfekt för återhämtning och för att återfå ny energi.

Good health is not something we can buy. However, it can be an extremely valuable savings account.   

Dolomiterna, Dolomiti, är en del av Alperna i nordöstra Italien. De ligger till största delen i provinsen Belluno, men sträcker sig även över delar av provinserna Bolzano, Trento, Vicenza, Udine och Pordenone.

Läs mer på: dolomiti.lefayresorts.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

D.O.M.

I den brasilianska mångmiljonstaden São Paulo ligger en av världens mest hyllade restauranger. Och mannen bakom den har revolutionerat det moderna brasilianska köket. Det här ...