GIGA 10 erbjuder en unik kaffeupplevelse

Här har vi en avancerad helautomatisk kaffemaskin med alla tänkbara funktioner, som bryter ny mark när det kommer till både prestanda och smak.

På HOOM vet vi att JURA alltid har haft smak i fokus när de utvecklar sina kaffemaskiner. GIGA 10 tar kaffenjutningen till en ny nivå med sina två bönbehållare i en elegant turbindesign, var och en ansluten till en separat kvarn. Det ger dig möjligheten att välja den perfekta kaffetypen eller den ultimata blandningen för varje kopp.

GIGA 10 är inte bara en förstklassig helautomatisk specialkaffemaskin – den sätter en helt ny standard och omdefinierar hur kaffe ska vara. Med sina två bönbehållare, två professionella keramiska kvarnar, den banbrytande cold brew-processen, en intuitiv panoramaskärm för enkel användning och ett nytt, intuitivt driftskoncept, ger GIGA 10 dig fler specialdrycker att välja mellan än någonsin tidigare. Dess imponerande design understryker kraften i denna unika maskin.

Upplev de utsökta kaffespecialiteter som JURA:s helautomatiska kaffemaskiner kan skapa med en enkel knapptryckning.

Med hela 35 olika kaffespecialiteter erbjuder den nya GIGA 10 det bredaste urvalet av alla JURA:s helautomatiska kaffemaskiner. Dessutom har du nästan obegränsade anpassningsmöjligheter, så du kan göra ditt kaffe precis som du vill ha det. Till exempel kan du göra en Flat white ännu mer uppiggande genom att tillsätta en extra shot kaffe. Den banbrytande cold brew-processen fördubblar antalet specialkaffealternativ genom att använda espressometoden för att göra kallbryggda specialiteter. Resultatet är lika bra som kaffe bryggt av en professionell barista – allt i bekvämligheten av ditt eget hem!

För maximal tydlighet och en ännu mer intuitiv användarupplevelse har denna premiummaskin en ny bred panoramaskärm med pekfunktion. Det gör det enkelt att navigera bland de olika alternativen i det nya användargränssnittet. Med GIGA 10 kan du enkelt anpassa din favoritdryck – storlek, styrka och förhållandet mellan kaffe och mjölk eller mjölkskum, allt justerbart med några enkla tryck och dra-reglage. Panorama Coffee Panel ger användaren en helt ny och smidig upplevelse.

Med sina 90 års erfarenhet har JURA en lång historia av att tillverka högkvalitativa helautomatiska kaffemaskiner. De är det enda företaget i världen som enbart fokuserar på premiumklassens helautomatiska kaffemaskiner. Med åren har de utvecklats till sanna specialister och erbjuder produkter som kombinerar innovation, precision, kvalitet, pålitlighet och hållbarhet.

Om du är sugen på en ny kaffemaskin, kan du ta en titt på deras hemsida eller besöka deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad. JURA erbjuder en unik premiumservice för att skapa trygghet och vägledning vid köp av någon av deras modeller. Du kan även besöka en av deras auktoriserade återförsäljare och uppleva en helt ny nivå av kaffenjutning.

Läs mer här: www.jura.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hitta mäklare på Rivieran. Stor guide i HOOM med fastighetsmäklare och objekt.

Villa Cap d’Antibes

Modernt och nybyggt drömboende i exklusiva Cap d’Antibes. Detta minimalistiska hem ligger perfekt placerat på franska Rivieran och är en dröm för den som uppskattar ...