Exklusiv villa i Port d’Andratx

Välkommen till denna exklusiva villa i Port d’Andratx som med sina väl tilltagna terrasser erbjuder en mäktig panoramautsikt över havet. Detta underbara hem är dessutom beläget med gångavstånd från restauranger och butiker som är öppna året runt. Den vackra stranden Fonoll ligger bara ett stenkast från huset så det känns som om du bor granne med Medelhavet. Denna magnifika villa stoltserar med sex vackert inredda sovrum, var och en med ett eget badrum och privat tillgång till en av terrasserna.

The large, luminous living room is a masterpiece of design and comfort. An open fireplace adds warmth and ambiance, while the mullioned windows frame the breathtaking sea views. This is the perfect place to unwind after a day of exploring the village or lounging by the pool.

När du stiger in i detta hem välkomnas du av ett specialbyggt kök som öppnar upp mot det generösa poolområdet och själva poolen. Dessutom finns flera inbjudande sittplatser på terrassen på andra våningen, perfekt för måltider utomhus eller bara för att njuta av den härliga brisen. Det stora och mycket ljusa vardagsrummet har en öppen spis och spröjsade fönster som ramar in den hisnande havsutsikten. Men den verkliga juvelen i denna egendom är den vidsträckta takterrassen, komplett med en nedsänkt jacuzzi, som lovar en verkligt extraordinär boendeupplevelse.

I Port d’Andratx finns några av de bästa adresserna på ön. Den mycket glamorösa hamnstaden, på den sydvästra delen av ön, kombinerar det mer exklusiva med den traditionella mallorcanska livsstilen på ett mycket smakfullt sätt.

Område: Port d’Andratx, Mallorca
Antal sovrum: 6
Antal badrum: 7
Boyta: 321 kvm
Tomt: 878 kvm
Pris: 7.900.000

Kontor: Mallorca Life Real Estate
Mäklare: Tom Wiksten, +34618307764, tom@mallorcaliferealestate.com
Property ID: 0183

Mallorca Life Real Estate är en köp- och säljmäklare på Mallorca med fokus på exklusiva fastigheter. En perfekt kontakt om du letar efter en exklusiv villa eller lägenhet på ön. Du hittar fler exklusiva hem och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt i det digitala Galleriet här på webben.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 279.000 på Instagram (hoommagazine) och 76.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari Portofino

Ferrari Portofino

Portofino är ett namn som Ferrari lånat från den italienska fiskebyn i Ligurien, av många ansedd som en av Medelhavets vackraste städer. Vi på HOOM ...