Vanity

Exklusiva sängar och exklusiva sovrum i vår guide. Perfekt om du letar efter en exklusiv säng.

Modern sovrumsmiljö från franska Roche Bobois. I den här stilrena kollektionen hittar vi den exklusiva sängen Vanity. Den är designad av den Milanobaserade formgivaren Luigi Gorgoni. I denna eleganta miljö låter man sängen ta plats så att sovrummet blir det där viktiga rummet där man har fokus på sömn och återhämtning.

Luigi Gorgoni is driven by curiosity into new materials, new technologies and new configurations that ’create the perfect harmony between function, form and structure’.

Gällande sömn så visar en studie, gjord för något år sedan vid University of Oxford, att man inte ska räkna får. Hjärnan är för smart för att gå på den lätta utmaningen. Vad forskarna däremot kom fram till var att det som faktiskt gör oss trötta är visualisering av avkopplande bilder av fridfulla platser så som en strand, ett berg eller en något annat ställe som får just dig att må bra. För när man mår bra slappnar man av. Så plocka fram din favoritplats och glid in i härlig och djup sömn.

Läs mer på: Roche Bobois

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

West Village

Läcker säng ur kollektionen West Village från Ralph Lauren Home. Inspiration har man den här gången hittat i råa industrifastigheter och meningen är att de ...