Terre Blanche Spa i Provence

När du letar efter ett exklusivt spa i Europa som håller högsta klass. En guide som lyfter wellness. Exklusiva hotell.

Underbara Terre Blanche Spa, beläget i hjärtat av Provence, erbjuder en unik wellness-upplevelse som kombinerar fysisk aktivitet, behandlingar, näringslära och mental coaching i sitt detoxprogram. Med faciliteter som inkluderar ett fitnessområde, behandlings- och massageområden, ett zen-utrymme och en poolzon, strävar man efter att främja inre balans samt energi och vitalitet. Gäster kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter och behandlingar i en naturligt upplyst inomhuspool eller under den provensalska solen, alla utvecklade tillsammans med prestigefyllda varumärken som Valmont och KOS Paris.

Discover 100% natural treatments with rich and voluptuous textures by KOS Paris. Formulated using noble, precious extracts from the plant kingdom, rich in powerful, active ingredients, KOS Paris’s wraps, scrubs and body butters will leave your skin soft, firm, nourished and hydrated.

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort är ett femstjärnigt hotell, som förutom sin spaanläggning kan erbjuda två mästerskapsgolfbanor och en enastående gästservice i Provences hjärta. Anläggningen är designad för att smälta in med den naturliga omgivningen och erbjuder en tillflyktsort som är lika inbjudande för avkoppling som för golfentusiaster. Utan att på något sätt överdriva kan man säga att Terre Blanche Spa erbjuder en lugnande oas för både kropp och själ.

Läs mer på: www.terre-blanche.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Denna fantastiska och mycket exklusiva fastighet ligger på Cap d'Antibes, perfekt placerad mellan det legendariska och exklusiva hotellet Cap-Eden-Roc och Port de l'Olivette. Ett exklusivt drömboende på Rivieran.

Villa Cap d’Antibes

Denna fantastiska och mycket exklusiva fastighet ligger på Cap d’Antibes, perfekt placerad mellan det legendariska hotellet Cap-Eden-Roc och Port de l’Olivette. Här bor du med ...