Zone från Vedum

Nyhet! Zone från Vedum

Vi på HOOM är hela tiden på global jakt efter intressant arkitektur och design. Därför är det extra glädjande när vi hittar smarta badrumslösningar på hemmaplan. Här har vi nya Zone från Vedum.

Känner du dig ofta trött och sliten? Gör då ditt badrum till en oas där du finner lugnet och kan hämta ny kraft, ladda batterierna. Nya Zone gör badrummet till en egen sfär där du enkelt kan finna balans, stillhet och styrka. Här har du dubbeltvättställ och lugna sobra färger. Viktiga komponenter som skapar ett lyxigt och praktisk badrum. Dessutom är det generöst med förvaring, vilket ger harmoni och balans. Tvättställens runda och ovala form har ett mjukt och stilrent uttryck.

Extra plus blir det för att man, med ett fåtal delar, kan göra ett otal kombinationer. På detta sätt kan du skapa ett personligt badrum med det där lilla extra.

Läs mer på: www.vedum.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

The Quest i engelska Swanage av Ström Architects

The Quest av Ström Architects

I Swanage, på den vackra engelska sydkusten, har arkitektkontoret Ström Architects skapat ett hem som inte liknar något annat. Följ med oss till The Quest ...