Hublot Big Bang Unico Titanium

Hublot Big Bang Unico Titanium Blue (45mm). Lyxklockor i Stockholm.

Vi har tidigare visat den keramiska kusinen Red Magic, en av årets nyheter, men väljer här att lyfta fram Hublot Big Bang Unico Titanium Blue (45mm). På Hublot har man sedan starten skapat karaktärsklockor genom oväntade kombinationer av design och material. Automatisk kronograf med safirglas som har ett flertal komplikationer. Fungerar perfekt både till kostym och när du fridyker bland mantor på Maldiverna. Ska ju klara tryck ner till 100 meter.

Varumärket Hublot kom till världen så sent som år 1980. Grundaren, italienaren Carlo Crocco, ville ha en speciellt form på sina klockor och föll för de runda ventilerna på fartyg. På franska heter dessa ventiler just ”Hublot”.

Läs mer på: www.hublot.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Drömboende på Bragevägen i Lärkstaden - Skeppsholmen Sotheby’s International Realty. Kontakta mäklaren om du vill veta mer om denna hörnlägenhet.

Underbar hörnvåning i Lärkstaden

På eftersökta Bragevägen, invid Engelbrektskyrkan i vackert fristående tegelhus från 1916, ligger en helt underbar hörnvåning med fönster i tre väderstreck. Detta drömboende har välbevarade ...