Moon Bar

0

Vi på HOOM uppskattar verkligen när ett hotell kan erbjuda något extra. Idag tar vi därför en närmare titt på Banyan Tree Bangkok, ett hotell som har en skybar och en takrestaurang med bedövande utsikt över staden och floden Chao Phraya. Här finns dessutom härliga rum till relativt humana priser – även om det finns bättre hotell i krokarna. Man har också ett spa med pool och på deras hälsoklubb finns ett välutrustat gym. Du har hela sju restauranger att välja på men det är Vertigo och Moon Bar som erbjuder panoramautsikten. Se till att boka en sittning i denna märkliga oas i molnhöjd. Oförglömligt!

Tips: om  du vill boka en resa till öriket Seychellerna eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår mycket duktiga samarbetspartner.

 Läs mer på: www.banyantree.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Aston Martin DB11

Aston Martins nya DB11 är en formskön lyxbil med lite drygt 600 hästar under huven. Den eleganta efterträdaren till DB9 ser ut att redan vara en ...