Patek Philippe Golden Ellipse

Nytt fråmn Patek Philippe. Golden Ellipse i Stockholm.

Klockren jubileumsversion av Patek Philippes Golden Ellipse. Till skillnad från originalversionen i gult guld som kom 1968, så firas denna 50-åring men en tunnare variant i roséguld. Den runda och lite fyrkantiga formen är baserad på gyllene snittet och bekräftar att tidlös design verkligen är ett vinnande koncept. Den automatiska klockan, med gråsvart urtavla, bjuder dessutom på några överraskningar, däribland den nattsvarta onyxen i kronan. Golden Ellipse har alltid varit en doldis men nu tycker vi att den förtjänar både strålkastarljus och uppmärksamhet.

Sedan starten 1839 har Patek Philippe varit inriktade på att göra unika mästerverk av högsta kvalitet, och man är ännu en av branschens få kvarvarande helt fristående företag. Patek Philippe slår ständigt nya auktionsrekord och nya klockor har ofta långa väntelistor. Varumärket ägs sedan trettiotalet av familjen Stern som på bästa sätt förvaltar det som Antoni Patek och Adrien Philippe startade på 1800-talet.

Läs mer på: www.patek.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Yachts: Xanadu

Megayachten Xanadu är 59 meter lång och byggd av italienska Benetti Yachts. Det här är en lyxig internationell yacht med en interiör och exteriör skapad ...