En designdröm på Lidingö

Idag tar vi en titt på en smakfullt inredd lägenhet på Lidingö. Bo i en designdröm invid Millesgården med en sagolik panorama- och havsutsikt. Det här är ett modernt och stilrent boende som erbjuder det där lilla – men ack så viktiga – extra.

Denna unika lägenhet har en öppen planlösning och panoramavy över vattnet från lägenhetens samtliga rum. Lägenheten vetter mot sydväst och har platsbyggt kök från Lappvattnets Snickeri med infälld stämningseld. Smart förvaring finns i flertalet rum samt gömd tvätt och tork.

Master bedroom med badrum en suite, wc och rymlig walk-in-closet. Stort exklusivt äggformat badkar från danska Copenhagen Bath. Ett andra inglasat sovrum med platsbyggd förvaring samt generös walk-in-closet. I anslutning till sovrum samt hall finnes ett andra badrum, wc samt en sky shower.

Ett modernt och exklusivt hem för den designmedvetna.

Hela lägenheten är vackert designad med genomtänkt belysning från Flos. Motorstyrda gardiner mörklägger hela våningen vid behov.

Möjlighet till garageplats i hotell Scandic Forresta, vägg i vägg med bostadsrättsföreningen. Enkel access internt till våningen från garage. Verisure larm finns installerat med kamera som går att ta över abonnemang på. Stort förråd finns att tillgå.

Adress: Carl Milles Väg 7, 181 50 Lidingö
Avgift: 5.485 kr/mån
Ingår i avgiften: värme, vatten
Boarea: 96 kvm
Antal rum: 3 rum & kök
Antal sovrum: 2
Våning: 3
Hiss: ja
Byggnadsår: 1966

Pris: 9.975 000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Ansvariga Mäklare: Staffan Hempel, 073-040 01 00, staffan.h@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 164.000 följare på Instagram och 78.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ralph Lauren Home i Stockholm. Inredning och möbler i Stockholm.

Islesboro Ralph Lauren Home

Kollektionen Islesboro från Ralph Lauren Home är inspirerad av vintage och stora kustfastigheter. Här hittar man fina organiska material men också marina färger och mönster. ...