Hammershus är ett exklusivt badkar

Badkaret Hammershus från Copenhagen Bath. Ett fristående badkar som kan lyfta ett badrum. Exklusiva badkar med en matt finish.

Det vackra fristående badkaret Hammershus kommer från exklusiva Copenhagen Bath. Det har en skulptural och lite äggformad design och får en extra lyxig känsla då det är gjort i en speciell komposit som ger en matt finish. Fristående badkar av den här kalibern förtjänar ett större utrymme för att komma till sin rätt.

Det som särskiljer de helt fristående badkaren från andra modeller är att de inte har någon tydlig baksida utan du kan placera det som du vill.

Acovikomposit är en mycket hygienisk produkt som är helt utan porer. Ditt badkar blir därför mycket enkelt att underhålla.

Läs mer på: www.copenhagenbath.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Världens största villor och de mest framgångsrika arkitekterna. Vi har en hel avdelning med exklusiva hem.

Tower Grove

Det som en gång var en modest enplansvilla har genomgått en verkligt extrem make over. Efter en omfattande och mödosam renovering har huset förvandlats till ...