Exklusiva badkaret Cartesio

Cartesio är ett fristående badkar från Agape.

Läckra Cartesio är fristående badkar, skapat för italienska Agape, som har smarta förvaringsmöjligheter. Vi gillar formen och att det faktiskt finns en version i trä (Cartesio W). Tidlös design med innovativa lösningar är något vi gillar skarpt.

Cartesio blends rationality with versatility, available in a number of versions, for free-standing, corner, built-in or niche installation. Tabs can be fitted on the tub itself, or to the wall or floor. The edges around the tub can be custom-made to any width, making it completely adaptable to any setting.

Här kommer 5 tips för dig som ska välja ett badkar:

1. Badkar i rätt storlek
Den första och viktigaste frågan: vilken form och storlek ska badkaret ha? Badkar fungerar överallt så länge det finns utrymme.

2. Provsitt
Dus ska alltid provsitta i badkar. Se till så att du sitter bekvämt och att armar och ben får tillräckligt med plats.

3. Inbyggt eller fristående badkar?
Fristående ger en lyxig känsla. Om du själv äger din bostad och planerar för lång sikt kan det vara ett bra alternativ att kakla in sitt badkar. Då underlättar man städning samtidigt som man skapar en mer exklusiv känsla.

4. Material
Emaljerad stålplåt är traditionellt det vanligaste materialet då de är mest slitstarka och har en mycket lång livslängd. Kompositmaterial som till exempel akryl är lättare att skapa mer intressanta former.

5. Lugn och ro!
En stund i badet ska vara avkopplande och rogivande. Glöm aldrig det! Ett massagebadkar som väsnas kan ha motsatt effekt. Kontrollera noga ljudnivån på systemet.

Om du blir inspirerad av vackra bilder så är ett tips att följa oss på Instagram (hoommagazine).

Läs mer på: www.agapedesign.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari F8 Spider. Här hittar du exklusiva lyxbilar i Stockholm.

Ferrari F8 Spider

Ferraris nya F8 Spider är modellen som ersätter 488 GTB. Det här är en mer öppen version av F8 Tributo, och kanske den perfekta sommarbilden. ...