Exklusiv gård på Österlen

En kort cykeltur från Sandhammarens kritvita strand ligger denna välrenoverade och mycket påkostade gård. Knallgul raps bäddar in de fyra längorna på ett vackert sätt och marken är styckad till hanterbara 2 ha.

Efter att den elektriska grinden öppnats upp nås gården via egen grusväg.

Fyrlängad formation skapar skyddad yta på innergården som är belagd med singel. Runt innergården finns bostaden som utgörs av en L-formation, en länga med teknik och stor träningsavdelning samt sista längan med fina sportbilsgarage för 6-8 bilar. Utanför ligger en mindre maskinhall.

Adress: Ramshögsvägen 59-18, 271 77 Löderup
Fast.beteckning: HAGESTAD 8:2
Tomtarea: 21 525 kvm
Övrig mark: 1 Ha
Åkermark: 1 Ha
Boarea: 570 kvm
Biarea: 100 kvm
Antal rum: 6 rum och kök
Antal sovrum: 3
Byggnadsår: 1916, 2014-2017
Byggnadstyp: 1,5-planshus i vinkel
Område: Ystad

Pris: 17.000.000 kr/bud

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Markus Hultman, 0739-82 80 04, markus.h@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook. Vill du visa denna fantastiska fastighet för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 214.000 följare på Instagram, 76.000 på Facebook och lite drygt 4.000 på Linkedin.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Vi visar upp världens bästa arkitektur skapad av världens bästa arkitekter. Stor guide och massor av bilder med mycket inredning och design.

Cheetah Plains i Sydafrika

Modern arkitektur är inte något vi brukar stöta på när vi åker på safari. Men sydafrikanska ARRCC har skapat en safarilodge som inte liknar någon ...