St. Regis Bora Bora

0

Franska Polynesien är verkligen en av de platser vi helst åker till för att uppleva något utöver det vanliga. Och vår favoritö är utan tvekan sagolika Bora Bora. Följ med oss dit och till vårt nya favorithotell – St. Regis.

Det är inte konstigt att St. Regis Bora Bora blivit en vallfärdsort för finsmakare från hela världen. Från det att vi lyckliga men aningen trötta efter den långa resan anländer, tills dess att vi motvilligt säger farväl, blir vi otroligt väl omhändertagna. Sällan har vi haft en semester där vi saknat så lite. Faktum är att vi snarare ofta blir servade med saker vi själva inte ens visste att vi ville ha.

Det orörda blå vattnet, den gnistrande sanden och utsikten över det hänförande berget Otemanu ramar in hotellet på ett fantastiskt sätt.

Hotell är för övrigt ett ord som inte riktigt räcker till. Vi bor nämligen, som brukligt för anläggningar av den kalibern, i en alldeles egen villa. Och det är verkligen inte vilken villa som helst. Vid det här laget har vi flera gånger prövat bungalows som ligger direkt över vattnet, men vårt tvårumshus på St. Regis Bora Bora hör nog faktiskt till de allra bästa ställen vi bott på.

Med en rejält tilltagen ”infinitypool” på verandan och alla upptänkliga bekvämligheter har vi egentligen inget behov av att ens lämna vårt nya hem. Särskilt inte när även room servicen håller yppersta klass och serverar oss allsköns läckerheter till frukost, lunch och middag. Men när vi trots allt lämnar vår villa en stund ångrar vi oss inte. Den makalösa spa-anläggningen är nämligen väl värd ett besök och får oss att känna oss om möjligt än mer avslappnade. Dessutom tar vi underbara turer på hotellets lånecyklar och utforskar de säreget vackra omgivningarna. Den sista kvällen äter vi middag på stranden, upplyst endast av månen och ett romantiskt fackelsken. Vistelsen här blir i allra högst grad ett minne för livet.

Fakta om St. Regis Bora Bora
Land: Franska Polynesien
Plats: ön Bora Bora
Tema: tropiskt, strandnära, resort
Prisindikation: $ $ $ $

HOOM kan i samarbete med Lime Travel ta er till denna drömvärld. Kontakta dem för tips, råd och priser på 08-545 151 60.

Läs mer på: www.starwoodhotels.com

 

 

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Exklusiva fristående badkar för ditt exklusiva badrum. Skapa ett exklusivt rum, en oas, för återhämtning.

Barcelona 1800

Det är inte ofta en produkt kan omdefiniera ett helt utrymme, men Victoria & Alberts fristående badkar Barcelona 1800 gör just det. Detta badkar, som ...