The Shoulder Pouch by Bottega Veneta

The Shoulder Pouch by Bottega Veneta

Det italienska modehuset Bottega Venetas väskor har länge varit uppskattade för sin tidlösa design. Anledningen är naturligtvis att designen kan lyfta vilken outfit som helst. Under förra året var det deras The Pouch, antingen med eller utan kedja, som var populärast. I år tror vi på The Shoulder Pouch, här i en härligt orange färg, då vi sannolikt kommer uppskatta färg framöver.

Varumärket grundades redan 1966 i Vicenza. Företaget utvecklade det ikoniska intrecciato-lädret. Produkter fråm Bottega Veneta utstrålar både självsäkerhet och individualism men också exklusivitet, lyx och tidlöshet genom ett otroligt hantverk och öga för kvalitet och val av material.

Bottega Veneta has inspired individuality and new modes of craftsmanship since 1966. Under the direction of Daniel Lee, creativity and unrivaled quality lie at the heart of its designs.

Klassisk italiensk design har ofta det där lilla extra. Det ikoniska klädmärket Bottega Veneta har fokus på exklusiva accessoarer för både män och för kvinnor. De har allt från väskor, skor, klockor och kläder till smycken, solglasögon och badkläder.

Läs mer på: www.bottegaveneta.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Silver Bay i Sydafrika av arkitekterna på SAOTA.

Silver Bay

På Sydafrikas västkust, inte långt ifrån den bubblande metropolen Kapstaden, ligger ett nybyggt hus som tolkar klassisk lokal arkitektur på ett nutida sätt. Följ med ...