Modern säng från Roche Bobois

Exklusiva sängar och exklusiva sovrum i vår guide.

Modern sovrumsmiljö från Roche Bobois som är kryddad med det råa från en fabriksmiljö. I den här kollektionen hittar man ett stort antal möbler som är anpassade för sovrummet. Sängen på bilden heter Correspondances.

Headboard in solid beech, tenon and mortise assembly. Headboard panel in cherry wood veneer, tongue and groove assembly. Bed frame and crossbars in beech veneer on plywood. Legs and frame in solid beech.

Rätt säng är en förutsättning för att få en god natts sömn. Annars får man inte den viktiga återhämtning som vardagen kräver. Men vad man behöver för säng för att sova gott är högst individuellt. Men det som gäller för alla är att aldrig kompromissa kring valet av produkter, eftersom det har stor inverkan på din nattsömn. Det är viktigt att du känner efter ordentligt om sängen ger det stöd du behöver. En grundregel är också att madrassen bör vara minst tio centimeter längre än vad du är, och helst så bred som möjligt då du rör dig i sömnen.

Om du blir inspirerad av vackra bilder så är ett tips att följa oss på Instagram (hoommagazine). Vi har lite drygt 210.000 följare där.

Läs mer på: Roche Bobois

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Clifton 2A

Med ett av de mest spektakulära lägen vi stött på är Clifton 2A ett verkligt speciellt hus. Moderna material ramar in den sagolika miljön och ...