Villa Moltrasio vid Comosjön

Denna historiska fastighet ligger i den exklusiva lilla byn Moltrasio, i direkt anslutning till den vackra Comosjön, i norra Italien. Här har man möjlighet att förvärva ett mycket charmigt och arkitektritat hem från 1800-talet, med många originaldetaljer bevarade. Guido Sartirana ritade inte bara hemmet utan fick även med en parliknande tomt på hela 5.000 kvm. Förutom den frodiga och grönskande tomten så finns väl tilltagna terrasser, en vacker utomhuspool och ett båthus i sten. Vill man ta ett dopp i sjön så finns en brygga och plats för egen båt.

The building is organized on a rectangular plan with modest articulations, while the façade, which is characterized by degrading wings and a corner tower, has bands decorated with Renaissance-style motifs and enjoys the sun exposure and the view of the promontory.

Pris: på förfrågan

Kontor: Italy Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Diego Antinolo / Property ID: 5TRG3C

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty. Just Sotheby’s International Realty är ett globalt nätverk med över 1.000 kontor i 75 länder.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 215.000 på Instagram och 76.000 på Facebook.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Kontakta Skeppsholmen Sotheby’s International Realty om du söker eller ska sälja exklusiva villor eller bostadsrätter i Stockholm.

Digitala Galleriet: Drömhem till salu

Som en uppföljning på den krispiga höstutgåvan, HOOM nr 3/23, vill vi på redaktionen fortsätta att inspirera med en rad fantastiska boenden både i Sverige ...