Vispring Sublime Superb

Visping Sublime Superb är en mycket exklusiv säng som lyfter ditt exklusiva sovrum till helt nya höjder.

Vispring Sublime Superb är en mycket exklusiv säng av högsta kvalitet som verkligen levererar i linje med båda orden i sitt namn. Subline och Suberb. Denna underbara säng är utrustad med en unikt framtagen bäddmadrass och fjädring. Den svala bäddmadrassens tryckavlastande egenskaper och fjädringens zoner gör att de tillsammans skapar en sovkomfort utöver det vanliga.

After decades of innovation and countless bespoke mattresses, Vispring was given the Queen’s Award for Enterprise in 2012. The award honours any business that has excelled in the fields of international trade, innovation or sustainable development. It’s one of our proudest achievements.

Det här är en exklusiv säng som håller högsta kvalitet, de olika beståndsdelarna i detta mästerverk är bomull, mohair, siden, åkerfräken, shetlandsull, brittisk fleeceull och då två lager pocketfjädrar. Även om den är exklusivt mjuk så erbjuder den perfekta blandningen av fyllningar en fastare känsla för dem som vill flyta på något som är lite mer stödjande än ett fluffigt moln.

Läs mer på: www.vispring.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Chameleon på Mallorca. När du letar efter exklusiva villor och lyxigt boende i Spanien.

Villa Chameleon på Mallorca

Denna sagolika villa erbjuder en upplevelse både när det gäller arkitektur och design. Detta fantastiska hem ligger i det exklusiva området Son Vida och erbjuder ...