Bubble av Sacha Lakic

När du letar efter en exklusiv soffa till ditt vardagsrum.

Formsköna Bubble, designad av Sacha Lakic för Roche Bobois, är en charmig möbel som förenar konst och funktionalitet på ett innovativt sätt. Sacha Lakic, känd för sin innovativa och moderna designstil, har här skapat en möbel som inte bara är bekväm och funktionell utan också är en konstnärlig skapelse. Dess karakteristiska form, inspirerad av organiska och flytande former, ger soffan en särskild närvaro i varje rum. Formgivaren har framgångsrikt kombinerat ergonomi och estetik för att skapa en möbel som inte bara tillfredsställer funktionella behov utan också lyfter inredningen med sitt konstnärliga uttryck.

Sacha Lakic has a full-scale design studio with extensive experience in furniture design, automobile design and architectural design.

Designmässigt kännetecknas soffan av sina mjuka och kurviga linjer, som skapar en känsla av rörelse och dynamik. Dess organiska form gör den till ett konstverk i sig och ger ett modernt och elegant uttryck. Funktionaliteten hos Bubble är också värd att nämna. Dess rymliga och ergonomiska design gör den perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Det är en möbel som inbjuder till avkoppling och samtidigt fungerar som en central punkt i rummet. Dess flexibilitet gör den lämplig för olika inredningsstilar och kan anpassas för olika preferenser. Vi tycker att den gör sig bäst i ett större rum med rymd och volym.

Roche Bobois, ett franskt företag känt för att använda högkvalitativa material och kända designers i tillverkningen av möbler, har samarbetat med Sacha Lakic för att skapa en soffa som erbjuder det där lilla extra.

Kom ihåg att en soffa är mer än bara en möbel. Den är en viktig del av ditt hem och livsstil. Den speglar vem du är och i vilken del av livet du befinner dig i.

Läs mer på: www.rochebobois.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiv arkitektur från världens bästa arkitekter. Exklusiv inredning och design i exklusiva hem.

Villa Courbe i Schweiz

Vid Genèvesjöns glittrande vatten ligger en modern villa som inspirerats av det dramatiska alplandskapet. Där har det sydafrikanska arkitekt-kontoret SAOTA skapat ett boende med en ...