Grand Hotel Tremezzo

Exklusivt spa med behandlingar i en fantastisk fastighet i Italien. Wellness när den är som allra bäst.

Det här eleganta och femstjärniga hotellet har en spännande historia och erbjuder dessutom en magisk panoramautsikt över den vackra Comosjön. På framsidan stoltserar hotellets flytande pool. Deras prisvinnande T Spa, som ligger i 1700-talsvillan Villa Emilia, erbjuder ett stort antal behandlingar. Här finns också en uppvärmd infinitypool, en utomhusjacuzzi, ett turkiskt bad och möjlighet till yoga.

Move from the Turkish bath, Mediterranean steam room and sauna to the emotional showers and ice fountain and discover the multitude of benefits. As glamorous as the golden age of Hollywood, the Mosaico Studio will treat you to manicure and hair dressing services fit for a movie star.

Man kan också prova ”The Grand Garden Ritual”, det är en oljebehandling som är inspirerad av blommorna i hotellets trädgård. Behandlingen är en helhetsupplevelse som tar hand om både kropp och själ. Extra plus blir det för att hotellets perfekta läge erbjuder visuella upplevelser i alla riktningar. Du har inte bara sjön att njuta av utan även majestätiska berg. En perfekt plats för avkoppling och återhämtning.

Läs mer på:
www.grandhoteltremezzo.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

En av det mest exklusiva villorna i Bel Air.

Villa Bel Air

På en av Bel Airs allra mest åtråvärda tomter ligger ett mycket omtalat hus. Ett hus som trots sin storlek lyckas vara både hemtrevligt och ...