Nytt från Audemars Piguet

Exklusiva klockor och lyxklockor, perfekt om du letar efter en exklusiv klocka eller lyxklocka.

Audemars Piguet fortsätter att befästa sin plats inom haute horlogerie med lanseringen av sin nya kronograf. Detta innovativa mästerverk visar hur tradition kan möta samtida design i perfekt balans.

Den nya kollektionen, kallad Code 11.59, introducerades som en hyllning till märkets tekniska kunskap och djärva vision. Här utmanar man konventionerna med en unik form och ett mycket komplext urverk. Klockan är utrustad med Audemars Piguets kaliber 4401, ett egenutvecklat kronografverk som dessutom kan avnjutas genom den genomskinliga baksidan.

The contemporary, multifaceted architecture of Code 11.59 by Audemars Piguet offers endless aesthetic and technical possibilities.

Designen är en vacker dialog mellan form och funktion. Dess boett, som harmoniskt förenar en rund urtavla med en oktogonformad mittkapsel, är en hyllning till märkets arv samtidigt som den blickar framåt. Den komplexa geometrin ger klockan en omedelbar igenkänningsfaktor, samtidigt som den dubbla böjda safirglaset förstärker dess djup och läsbarhet. De till synes enkla visarna bidrar till klockans övergripande elegans. Kronografens komplikationer är skickligt integrerade.

Fast förankrad i Le Brassus, i Schweiz, har varumärket hela tiden utvecklat den höga standard och uppfinningsrikedom som fanns hos dess grundare. Idag är Audemars Piguet fortfarande en av de äldsta tillverkarna av Haute Horlogerie som aldrig lämnat den grundande familjens händer. Genom att inviga nya generationer i denna kunskap så fortsätter utvecklingen i samma anda.

Märket är ett av tre klocktillverkare som brukar kallas ”the big trio”. De andra två klocktillverkarna som tillhör denna unika triss är Vacheron Constantin samt Patek Philippe, alla helt kvalificerade för att kallas lyxklockor.

Läs mer på: www.audemarspiguet.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Six Senses Laamu i Maldiverna. Exklusiva hotell och resorts i världen.

Six Senses Laamu

Vad innehåller egentligen en perfekt semester? Det finns naturligtvis ett oändligt antal svar på den frågan. Men vi är beredda att sätta en rejäl slant ...