Funkisdröm från Trivselhus

0

Idag tar vi en närmare titt på en läcker tvåplansvilla från Trivselhus. Det här är ett skräddarsytt hem där man kombinerar skandinavisk funkis med en lite amerikansk villakänsla. Man har satsat på rejäla sociala ytor och högt i tak. De stora skjutdörrarna mot uteplatsen och trädgården förenar ute och inne på ett smakfullt sätt. Det här är ett perfekt boende för dig som uppskattar det moderna kryddat med gammaldags charm. För den som vill se mer så rekommenderas en titt på deras hemsida. Där finns en hel del inspiration men också innovativa lösningar som underlättar för den som funderar på att bygga nytt.

Läs mer på: www.trivselhus.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Wallytender 48 X

Wallytender 48 X

Snart är sommaren här. Båtsäsongen står då i full blom. Idag tar vi en närmare titt på ett riktigt kraftpaket – Wallytender 48 X. För ...