Niyama Per Aquum

0

Idag tar vi en titt på den femstjärniga resorten Niyama, som ligger på öarna Olhuveli och Embudhufushi i Dhaaluatollen, i det vackra öriket Maldiverna. På denna lyxiga ”hideaway” ligger fokus på att ge gästen en oförglömlig upplevelse. Vi tycker därför att man ska bo i en havsvilla på pålar som dessutom har en privat pool. En sagolik upplevelse. Maten här håller högsta klass och servicen präglas av genuin värme och omtänksamhet. Du har tre restauranger att välja på: Edge, Epicure och Tribal. På Dune Café tar man något lätt när man hänger vid poolen. Naturligtvis finns här också ett spa som håller högsta klass. Niyama erbjuder avspänd barfotalyx och en riktigt skön atmosfär. Baren och nattklubben Subsix ligger under ytan och får ett extra plus. Dykningen är värd en resa i sig. Det marina livet är magiskt. Transfer till ön tar cirka 40 minuter med sjöflygplan.

Fakta om Niyama Per Aquum
Land: Maldiverna
Plats: öarna Olhuveli och Embudhufushi
Tema: resort, tropiskt, strandnära
Prisindikation: $ $ $ $

Tips: om du vill boka en resa hit så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår mycket duktiga samarbetspartner.

Läs mer på: www.niyama.peraquum.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Living by Christiane Lemieux

Smithson

När våren nalkas finns det något extra vackert i färgen rosa. Soffan Smithson är skapad av Christiane Lemieux, de kreativa kraften bakom Living by Christiane ...