Manhattan Residence

Ta en närmare titt på detta fantastiska hem i New York, fördelat på hela tre våningar. Med en sagolik utsikt över The Apple och Central Park erbjuds man här något som är svårt att övertrumfa.

A full floor triple mint residence in the Tower of the iconic One57 Condominium has undergone a complete renovation of the highest caliber. Completed in 2016, this sprawling 6,240 sq ft masterpiece with 360 degree views of the entire Manhattan skyline, Central Park, the East and Hudson Rivers, Statue of Liberty and beyond. An impressive 29 ft. Private Landing, lined with textured stone opens to the Entrance Hall upholstered in woven suede and offers a double plunging view onto Central Park.

The dramatic 57’ x 25’ Great Room wrapped in floor to ceiling and wall to wall windows has 3 sumptuous seating areas, a Bar with refrigerator, and an open Dining Room which is separated by a double-sided low Fireplace. The south wall of the Great Room is wrapped with a three tone sculpted ceramic wall by the artist Peter Lane. Dramatic views from this expansive Eat-in Chef’s Kitchen featuring custom cabinetry, a center island, top of the line appliances, hidden ceiling TV, separate Breakfast Area and Powder Room.

A grand 48ft Corridor leads to the south wing with 4-room expansive private Master Suite encompassing 1,500 sq ft. The luxurious Master Bedroom floats above Central Park with full views North, East and South. The Private Suite features a Sitting Area with Fireplace, 2 Dressing Rooms, and a double Master Bathroom with Spa shower and Steam Room, double water closets, double sink topped vanities and large soaking tub all stone-lined with nickel trim, THG taps, and radiant heated floors.

There are 2 additional Bedrooms with en-suite Baths and custom closets. A spectacular corner Media Room/Library with fireplace and built-in bookshelves opens to a handsome Office with breathtaking views of Southern Manhattan. A Laundry Room in the Bedroom wing and a Powder Room off the Gallery complete this extravagant, no expense spared home.

The entire apartment is equipped with a Vantage AV System to control, lights, music, shades and security.

Priset? 70.000.000 USD

Läs mer på: www.sothebysrealty.com
Mäklare: Nikki Field / Property ID: XWFDQF

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vill du visa detta mäktiga slott får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 80.000 följare på Facebook. På Instagram har vi drygt 60.000 följare från hela världen (är på engelska). Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Vi visar upp världens bästa arkitektur skapad av världens bästa arkitekter. Stor guide och massor av bilder med mycket inredning och design.

Cheetah Plains i Sydafrika

Modern arkitektur är inte något vi brukar stöta på när vi åker på safari. Men sydafrikanska ARRCC har skapat en safarilodge som inte liknar någon ...