Louis Vuitton – Le Jour Se Lève

Le Jour Se Lève

Under 2016 gick startskottet när det skapades sju olika dofter med hjälp av den kände parfymmakaren Jacques Cavallier Belletrud. Nu utökas denna kollektion med ett nytt och ljuvligt doftande tillskott, Le Jour Se Lève.

Jacques Cavallier Belletruds nya doft Le Jour Se Lève presenteras i samma ikoniska flaska som den ursprungliga samlingen. Noterna i den nya parfymen domineras av mandarin, en frukt vald tack vare dess fräscha zest och trädets blommiga aspekt.

Le Jour Se Lève finns tillgänglig från 15 mars 2018 i utvalda Louis Vuitton-butiker världen över samt via e-handel.

Läs mer på:  www.louisvuitton.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nytt och innovativt från Gaggenau. Nyheter till ditt kök!

Gaggenau – kombiångugn och vakuumlåda

Gaggenau har med kombinationen kombiångugn och vakuumlåda skapat det perfekta förhållandet för skonsam sous-vide-tillagning*. Ingredienserna vakuumeras och ångtillagas utan förlust av näringsämnen, vitaminer och mineraler ...