Cannes Yachting Festival

Cannes Yachting Festival - 48Wallytender

Mellan den 10-15 september är den fantastiska båtmässan Cannes Yachting Festival i den glittrande Cannesbukten på Rivieran. Här har du möjlighet att se det senaste från ett stort antal aktörer. Det ligger närmare 600 båtar i ”Le Vieux Port” och ”Port Pierre Canto”. Det blir ett stort antal världspremiärer samt en hel del annat inom olika lyxsegment.

På bilden den läckra 48 Wallytender som är den senaste i raden av innovativa modeller från just Wally.

Läs mer på: www.cannesyachtingfestival.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

LUX Belle Mare – ett femstjärnigt hotell i Mauritius. Med HOOM hittar du både lyxhotell och exklusiva resorts i världens alla hörn. Vår reseguide visar vägen till handplockade pärlor. Exkluisva resor när de är som allra bäst.

LUX Belle Mare

Alla förtjänar en paus då och då. Att släppa vardagens bekymmer och bara bli ompysslad. Vi kan inte tänka  oss en bättre plats för en ...