Utemöbel från Slettvoll

En snygg och exklusiv utemöbel från Slettvoll av högsta kvalitet. Utemöbler från Slettvoll passar nästan överallt i trädgården.

Nu när vi går mot ljusare tider då gäller det att blicka framåt, att börja planera. Vi på HOOM ser redan starten på en ny och härlig utesäsong. Och visst har vi redan haft dagar med vår i luften. Här tar vi en närmare titt på en elegant utemöbel från Slettvoll som heter Marty. Rent allmänt kan man säga att Slettvolls utemöbler är tillverkade för att tåla den nordiska klimatet, år efter år. Den populära serien Marty är dessutom flexibel och kan användas som solitärer eller i kombination och de kan därför anpassas till den stora trädgården eller den lilla privata oasen.

Kollektionen är anpassad för väder och vind på våra breddgrader.

Slettvoll är ett familjeföretag som har designat och producerat möbler på den natursköna norska västkusten sedan 1951. Ambitionen har alltid varit att förena högsta kvalitet och tidlös design med inspiration från den storslagna och omgivande naturen. Denna norska aktör har idag ett komplett och mycket populärt designkoncept med exklusiva inne- och utemöbler, lampor, mattor, kuddar och ett stort antal andra inredningsartiklar.

Vill du bli inspirerad på plats? Då hittar du Slettvolls fantastiska butik – på hela 800 kvm – på Regeringsgatan 12 i Stockholm.

Läs mer på: www.slettvoll.no

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar