Vindö från Carpe Diem Beds

Exklusiva sängar för ditt lyxiga sovrum. Om du letar efter en exklusiv säng hittar du den i vår guide.

Idag tar vi en närmare titt på deras mest spektakulära och innovativa säng hittills. Extra plus blir det då Vindö, som är ställbar, tillverkas för hand i Carpe Diem Beds fabrik i Sverige. 

Denna unika produkt i förhöjer inte bara estetiken i ditt sovrum utan tar även din viktiga sömnupplevelse till nya höjder. Genom att skapa intrycket av en svävande säng på en smal pelare fäst i en stabiliserande golvplatta, skapar Vindö också en unik känsla. Denna platta döljs elegant under en skräddarsydd matta, speciellt utformad för att komplettera Vindös konstruktion och ge en illusion av att sängen svävar över golvet. För att ytterligare förhöja atmosfären är sängen utrustad med inbyggda ljusarmaturer som skapar en behaglig nattbelysning.

Om sanningen ska fram så är Vindö mer än bara en säng, den är mer en mångsidig möbel som tar din sömnkomfort till en ny nivå. Den erbjuder automatiskt stöd för nacke och svank, justerbart svankstöd samt möjligheten att höja och sänka både huvud- och fotändan. För att maximera avkopplingen har Vindö också inbyggda vibrationsmassageprogram, inklusive våg, puls och konstant läge. Allt detta kan enkelt styras med den medföljande trådlösa fjärrkontrollen eller genom en användarvänlig app som stöder röstkommandon, tillgänglig för både Android och iOS.

När du har ställt in sängens alla delar till din absoluta favoritposition kan du spara dem för framtida bruk via fjärrkontrollen eller appen.

För att göra Vindö ännu mer flexibel och praktisk, kan den anslutas till ett vägguttag eller användas trådlöst med det kraftfulla uppladdningsbara batteriet. Batteriet har en imponerande kapacitet, varar upp till 135 sessioner och tar endast cirka fem timmar att ladda.

Det som verkligen sätter Vindö och andra sängar från Carpe Diem Beds i en egen klass är de patenterade lösningarna för sömnkomfort. Contour Pocket System, ett unikt fjädersystem, anpassar sig efter kroppens form för en oöverträffad följsamhet och avslappning. Det unika bottensegmentet, Visco Elastic Bottom Layer, utvecklat i samarbete med Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, minskar trycket mot kroppen och främjar blodcirkulationen för en ostörd och djup nattsömn.

Att äga en Vindö innebär också att du kan anpassa den efter din egen stil och behov. Med olika utföranden, tyger och färger att välja mellan, kan du skapa en säng som passar perfekt in i din inredning. Från enkelsängar till king size-modeller och möjligheten att lägga till en sänggavel, det gör att Vindö ger dig friheten att skapa den ultimata sovplatsen för dig själv.

Och som sagt, Vindö tillverkas för hand i Carpe Diem Beds fabrik i Sverige, vilket garanterar ett gediget hantverk och högsta kvalitet.

Läs mer på: www.carpediembeds.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

The Maltese Falcon

Den lyxiga S/Y Maltese Falcon är en 88 meter lång farkost designad av Ken Freivokh, en design där själva riggen är det mest iögonfallande. Den ...