Custom Line 120

Båtsäsongen tar aldrig slut. För att inspirera lite extra tar vi idag en närmare titt på Custom Line 120, det är den nya flaggskeppsmodellen, med design av Francesco Paszkowski och Studio Zuccon International Project. Här har man tagit fram en helt ny form och skapat något alldeles extra på närmare 38,5 m. Som ägare ska man uppleva havet i en modern och exklusiv miljö då varje detalj ska vara genomtänkt. Båten tar 20 personer fördelat på 5 hytter för gäster och 4 för personal.

The design of the Custom Line 120′ bottom and hull is inspired by the wind. Solid yet light, through extensive use of carbon, the hull is impeccably sleek. Its flowing, powerful profile delights the eye, as strong lines fly from bow to stern, and structural elements and glass alternate in a fluid interplay of colours and materials. Her dynamic verve echoes the poetry of the horizon; her vitality of line reaches its zenith in the punchy touches of the cockpit cover aileron and hardtop.

På en Custom Line yacht ska varje dag ha rätt förutsättningar. Avancerade tekniska lösningar ska ge en lyxig upplevelse. Allt från ett dopp i jacuzzin till att man kan surfa via 4G.

Dreams take shape in a personalised space where every detail is an aesthetic statement of unfailing elegance and taste. Here, simplicity is the ultimate in sophistication. In each of the 19 spaces laid out over 3 levels, the artisanal excellence is palpable; the attention to detail, sartorial. Like a perfectly fitting suit, the Custom Line 120′ interiors are the quintessential expression of your world.

Läs mer på: www.customline-yacht.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Aston Martin DB11

Aston Martins nya DB11 är en formskön lyxbil med lite drygt 600 hästar under huven. Den eleganta efterträdaren till DB9 ser ut att redan vara en ...