Villa View i Los Angeles

Med en bedövande utsikt över kultstaden Los Angeles ligger detta moderna mästerverk. Här har arkitekterna på La Kaza och Meridith Baer Home skapat något alldeles extra. 

Villa View är inte vilket hus som helst. Här ryms bland annat flera sovrum, ett stort antal badrum, en biosalong, och vinkällare. Men trots det lyxiga anslaget lyckas huset ändå utstråla en hemtrevlig känsla, mycket tack vare den enorma omsorg som lagts på alla detaljer.

Huset är beläget på de prestigefyllda kullarna ovanför Los Angeles. I de här krokarna ligger både Hollywood och Beverly Hills, känt för alla sin filmstjärnor.

Men även landskapet har kändisstatus i Kalifornien. Dessa berömda höjder får nämligen inte förändras, något som ställer stora krav på de arkitekter som ritar byggnader där. För arkitekterna innebar det en stor utmaning att skapa ett hem som låg i linje med regelverket och ägarnas förväntningar. Lösningen blev en en öppen och avlång byggnad som bjuder in det naturliga ljuset.

Ett hus av den här digniteten måste naturligtvis ha en riktigt stor pool och här är den som sig bör av det mer spektakulära slaget. Omgiven av en stor terrass har den en milsvid utsikt över omgivningarna.

Läs mer på: www.meridithbaer.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Louis Vuitton – Summer Collection

Vi blir glatt överraskade när vi tar en närmare titt på Louis Vuitton 2016 Summer Collection. Extra plus blir det för de djärva färgkombinationerna och ...