Näs gård

Boendemiljö i verklig särklass, viltparadis och 549 ha av Mälaren som medföljer. Gården är enastående vackert och ostört belägen nästan längst ut på Fogdön och nås med bil inom en timme från Stockholm och ca 20 minuter från Strängnäs.

Priset? Vid förfrågan.

www.areal.se
Mäklare: Jens Agensjö, 070-567 40 80
E-post: jens.agensjo@areal.se

Ni hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni kontakta mäklaren direkt.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och drygt 79.300 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är #hoomish.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Vi visar upp världens bästa arkitekter på vår webb och i vårt exklusiva magasin. Inspirerande arkitektur och drömboenden från den internationella arenan.

Kua Bay Residence

Att bygga med naturen istället för mot den blir allt mer angeläget. HOOM har besökt ett hem på Hawaii som definitivt lyckas med det konststycket. ...