Aston Martin Vanquish S Volante

Aston Martin bjuder på tidiga vårkänslor. Elegant, formskönt och kraftfullt. Och med taket nere.

Vanquish finns sedan tidigare både med S-tillägg och som cabriolet, men inte som kombination. Här betyder det att V12:an har 603 frustande hästar via en åttastegad växellåda (Touchtronic III). Denna skönhet gör 0-100 km/h på 3,5 sekunder och toppfarten är 325 km/h. Aston Martin Vanquish S Volante har en kaross byggd i aluminium och kolfiber. Den har också nydesignade fram- och bakpartier, vilket ska ge en ännu stabilare resa i höga farter. Nytt för Volante är också det fyrpipiga avgassystemet. Men vi lyfter på hatten för möjligheten att åka med taket nere. Den känslan går inte att beskriva med ord, så upplev den.

Aston Martin ligger sedan tidigare överst på vår lista över stekheta varumärken i lyxsegmentet. James Bond eller inte, vi menar att en Aston Martins eleganta och tidlösa linjer gör att den förtjänar sin plats i strålkastarljuset.

Läs mer på: stockholm.astonmartindealers.com och www.callisma.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar