Castle of la Croix des Gardes

0

The Castle of la Croix des Gardes kan vara en av de mest fantastiska fastigheterna på hela Rivieran. Beläget uppe på toppen av La Croix des Gardes, med utsikt över havet och Cannes, njuter man av ett läge som är svåröverträffat. I en historiskt spännande omgivning reser sig denna magnifika byggnad, i florentinsk stil, hela 213 meter upp i luften. Den här underbara bostaden, med en boyta på 1.200 kvm, erbjuder inte bara en magisk utsikt över Medelhavet utan också över snöklädda berg i norr. Slottet har även en egen hemsida för den som vill fördjupa sig: www.chateaudelacroixdesgardes.com

Priset? På förfrågan.

Läs mer på: www.sothebysrealty.com
Kontor: Côte d’Azur Sotheby’s International Realty
Mäklare: Peter Illovsky / Property ID: WERMQP

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både print och digitalt) samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vill du visa detta mäktiga slott får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 79.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Pimalai Resort & Spa

Pimalai Resort & Spa

För några år sedan fastnade vi på HOOM för ett ställe på den vackra thailändska ön Koh Lanta. Nu har vi åkt dit igen och ...