Serpentine från Drummonds

Ta en titt i vår guide om du letar efter exklusiva fristående badkar till ett exklusivt och lite lyxigt badrum.

Ännu ett egensinnigt och uppfriskande badkar från de brittiska öarna. Med Serpentine blir drömmar till verklighet på ett passionerat sätt. Det här är ett perfekt badkar för dig som vill skapa ett exklusivt badrum, en oas för återhämtning. Just Drummonds erbjuder alltid något extra. Vi på HOOM tycker det här är tidlös design när den är som allra bäst då man inte gör avkall på funktionen i något led. Badkaret finns i tre färger, två är råa och i gråtoner medan den tredje är en ganska kaxig turkos variant.

The Serpentine is a charming, slender roll top bath. Its curved, contoured sides are designed to allow you to unwind in ultimate comfort.

Det här är handgjorda fristående badkar som förtjänar ett badrum med volym då de kommer till sin rätt om det blir placerat i centrum.

Läs mer på: www.drummonds-uk.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari Purosangue är en exklusiv bil för hela familjen som konkurrerar med andra exklusiva bilar i lyxbilssegmentet.

Ferrari Purosangue

Vi har tidigare skrivit om Purosangue, som är Ferraris första familjebil och tänkt lite som en vardagsbil för sanna entusiaster av varumärket, men här kommer ...